avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titularizare cu spiru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titularizare cu spiru

Am terminat Facultatea de Limba si Literatura Romana la universitatea spiru haret promotia 2005-2008 forma invatamant la distanta, acum nu stiu daca ma vor primi la titularizare cand am fost sa intreb mi-au aratat urmatoarele Hotarari de Guvern 749 din 24.06.2009,943 din 19.08.2009,1093 din 30.09.2009 eu le-am citit dar nu am inteles daca pot participa la titularizare POATE MA AJUTA-TI DUMNEAVOASTRA va multumesc foarte frumos
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 00:51, 13 Iunie 2010
litescu a scris:

[...] POATE MA AJUTA-TI DUMNEAVOASTRA va multumesc foarte frumos

Si eu am terminat USH la Contabilitate si nu-mi este rusine cu asta, la fel cum nu trebuie sa va fie nici dvs.

Totusi, ca absolvent al unei facultati de limba si literatura romana ar trebui sa stiti ca "ajutati' se scrie legat si nu asa cum ati facut-o dvs.
Daca facultatea dvs e acreditata (si nu-mi amintesc sa nu fie), n-aveti probleme sa dati examen, dar daca nu va lasa dati-i in judecata. Au mai fost dati afara din sala de examen absolventi de la USH, si au dat in judecata statul si au castigat. Lucrarile le-au fost corectate si s-a dovedit ca multi ar fi intrat in locul celor de la universitatile de stat.

In orice caz nu stiu unde puteti intra acum cand posturile sunt inghetate, si ar trebui sa se faca disponibilizari (dar nu va tineti respiratia pana o vor face).
:D
Am vazut un avocat in baroul Bucuresti de la USH.
Eu am terminat informatica la USH ID, si atest cu nerusinare ca nu e o coincidenta ca cei care fac gura cel mai mult (de la universitatile bucurestene), sunt in fapt si cei mai slabi :D. E adevarat, i-am intalnit la cei mai slabi patroni, francezii, dar totusi angajati...

Adevarul e in statistica, sa zicem ca USH a scos de 10 absolventi. In timp ce alte universitati au scos 4. De la celelalte universitati 1 din 4 este bun, iar la USH 3 din 10. Avem de a face cu 7 vs 3... si de aici legendele urbane cum ca USH e o universitate slaba. Nu e doar o prejudecata ci politica unor grupuri de interese din invatamant, in fapt universitatile "de stat", care se administreaza financiar singure legal. Adica sunt afaceri. Restul e cancan...

P.S. Cunosc 2 profesori de informatica care au absolvit USH.
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
w0lfshad3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate diploma ush adycrisx adycrisx Am absolvit fac. de Sociologie - Psihologie (ID, 4 ani, 2004-2008) in cadrul USH, iar acum mi s-a spus ca diploma nu este valabila deoarece forma ID nu este si ... (vezi toată discuția)
Studii terminate la ush - angajare in invatamant bianchita bianchita Am terminat Facultatea de management financiar contabil,specializarea contabilitate si informatica de gestiune din cadrul univ.Spiru Haret,Bucuresti,zi,studii ... (vezi toată discuția)
Examen titularizare lili30 lili30 Buna ziua! Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret ,facultatea de limbi si literaturi straine cu diploma de licenta eliberata in anul 2007 avand ... (vezi toată discuția)