avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitarea salariului unui administrator de asociatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitarea salariului unui administrator de asociatie

Buna seara,
tatal meu este administratorul unei asociatii de proprietari, el este pensionar si are contract de colaborare (sau prestari servicii, nu retin exact) cu acea asociatie.Intrebarea lui este , daca din salariul brut va trebui sa plateasca si la casa de asig.si sanatate cei 5,5 % , in afara de impozitul pe venit de 16 %?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: monica g.f. , utilizator 16:12, 22 Februarie 2011
Toate veniturile de indiferent ce natura se supun impozitarilor , atat cel de 16% cat si contributia pt sanatate de 5,5%.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa frizer picli2001 picli2001 Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este frizer (mentionez ca este pensionat de limita de varsta), are un pfa si a auzit ca ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pensionar andregh andregh Buna seara, Contractul de mandat al unui pensionar este luat in vedere la calcularea pensiei? (vezi toată discuția)
Retinerea cass din pensie A183 A183 Buna ziua, Tatal me are 60 de ani este pensionar, dar lucreaza incontinuare la o societate privata. Este normal sa plateasca de 2 ori contributia catre ... (vezi toată discuția)