avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ref.prezentare in instanta note informative
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ref.prezentare in instanta note informative

doua emailuri continand date personale si fotografii ale unor persoane care nu au
nici o legatura cu cazul respectiv transmise de politia de frontiera in alta tara, decat
ca sunt prieteni cu o pers.ce a fost acuzata in acea tara,pot fi folosite si prezentate
in instanta astfel se fac publice fotografiile ,date de nastere,serii pasapoarte, neasigurandu-se protectia acestor date,aceste persoane au iesit din tara in 2005
impreuna cu cel acuzat,iar acesta este acuzat in 2008 ,in Romania se da NUP pt.
persoana respectiva,iar fapta pt.care este acuzat se petrece in 2008, cei de la
politia de frontiera transmit aceste date din proprie initiativa,fara sa le fie cerute.,
mai mult cer si relatii despre ceilalti,culmea una din aceste persoane a iesit n
2005 prima data din tara., ce parere aveti si ce ar trebui sa faca cei carora li s-au
publicat aceste date , multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 15:20, 27 Februarie 2011
S-au publicat in sensul ca au ajuns in presa straina? Sau ce s-a intamplat daunator lor, ca doar impotriva transmiterii datelor intre autoritatile juridice si straine nu cred ca puteti face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Iesire din romania cu copii - situatie ciudata horeaa horeaa Situatia noastra: avem resedinta in Marea Britanie si toata familia are cetatenia britanica. Eu si sotia avem si cetatenia romana pe cand copiii nostri nu o au ... (vezi toată discuția)
Procura la iesirea din tara? klaus86 klaus86 De ce politia de frontiera ne cere sa prezentam cand iesim din tara cu o masina a altei persoane o procura din care sa rezulte ca el este de acord? Nu am gasit ... (vezi toată discuția)