avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informarea familiei detinutului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informarea familiei detinutului

exista reglementat intervalul orar in care se face anuntarea familiei despre transferul detinutului dintr-un loc de detentie catre altul?
Nu mi se pare in regula ca la ora 2, 20 sa sune telefonul si sa fii anuntat ca ruda ta detinuta intr-un penitenciar a fost transferata in altul si daca detinutul soseste la ora 2 noaptea in incinta penitenciarului sa se sune in miez de noapte fara a tine cont de ora total nepotrivita la care suni in familie, pe motiv ca ei atunci au primit detinutul si au obligatia de a anunta familia. Ma gandesc ca daca tot exista o reglementare in care este mentionat de exemplu intervalul orar in care este permisa efectuarea unei perchezitii la domiciliu ar fi normal sa existe si o reglementare in acest sens.Poti aduce la cunostinta familiei ca detinutul a fost transferat in penit X in cursul noptii, dar sa suni familia intr-un interval din cursul zilei nu al noptii.
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 07:45, 25 Februarie 2011
Nu este o reglementare in acest sens dar este de bun simt sa se faca ziua sau, oricum, la o ora rezonabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de noapte catalin.bobocea catalin.bobocea Dacă în cursul unei luni se lucrează accidental(intervenție) noaptea cu respectarea celor 3 ore de noapte și întimpinat orar stabilit de CM se acorda ... (vezi toată discuția)
Hartuire ContSters79575 ContSters79575 Va rog sa ma ajutati sa aflu care este legea sau legile care stabilesc situatiile de hartuire... Mai exact, banca la care am o datorie si care refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau abatere disciplinara? andreeapetrescu andreeapetrescu Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema. Unei cunostinte care se afla in regim de detentie momentan i s-au intamplat urmatoarele: la ... (vezi toată discuția)