avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

orice modificare a contractului individual de munca se comunica salariatului cu 15 zile inainte, prin act aditional, se inregistreaza in Revisal cu o zi inainte de a-si produce efectele si este arhivata in dosarul personal.
stiti ceva despre asta, este un articol pe legislatiamuncii.ro???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 22 Februarie 2011
Da, aveti dreptate, cred ca a fost o eroare -au scris la sfarsit:"In concluzie, orice modificare a contractului individual de munca se comunica salariatului cu 15 zile inainte, prin act aditional, se inregistreaza in Revisal cu o zi inainte de a-si produce efectele si este arhivata in dosarul personal".

b_monica a scris:

cred ca nu ati inteles ce am intrebat, pana acuma actele aditionale se inregistrau in revisal in termen de 5 zile si acum am gasit un articol pe legislatiamuncii.ro care spune "orice modificare a contractului individual de munca se comunica salariatului cu 15 zile inainte, prin act aditional, se inregistreaza in Revisal cu o zi inainte de a-si produce efectele si este arhivata in dosarul personal. ''




Nu este pentru prima oara cand acel site posteaza gresit anumite informatii ... modificarile in revisal de fac in termen de 5 zile de la data la care au intervenit , exceptie facand angajarea si incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul aditional rraicu rraicu Lucrez la o firma care are dreptul de pastrare a cartilor de munca; am constatat ca nu trebuie sa duc actele aditionale la ITM - mentionez ca nu e vorba de un ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca Dinush Dinush Un act aditional de prelungire a contractului individual de munca se transmite in revisal cu o zi inainte de prelungire sau se poate si in aceeasi zi? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)