avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa

Buna ziua,

Am un loc de casa, primit mostenire, loc pe unde trece o linie de inalta tensiune, de 20000 volti, as dori sa construiesc o locuinta pe acest loc, as avea rugamintea, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi dea cateva informatii, daca se pot construi spatii de locuit pe sub o asemenea linie de inalta tensiune, eventual la ce distanta.

Va multumesc anticipat pentu ajutor.

Alte discuții în legătură

Constructie casa stanmatei2008 stanmatei2008 Buna seara, Am un loc de casa, primit mostenire, loc pe unde trece o linie de inalta tensiune (nu stiu de ce valoare), as dori sa construiesc o locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Teren sub linii transport energie electrică, reglementări construcție laurentiuu laurentiuu Doresc sa cumpar un teren deasupra caruia trec linii de curent.Nu sunt stalpi inalti (inalta tensiune) ci stalpi obisnuiti dar cu transformatoare pe ei ( cred ... (vezi toată discuția)
Daune retea inalta tensiune radusava81 radusava81 Sunt proprietarul unui teren ,1000mp si intr-un colt al terenului se afla un stalp metalic (tip schela) pe care trec cabluri de inalta tensiune(110kv).Terenul ... (vezi toată discuția)