Buna....
Am inmatriculat o masina fara a plati taxa de inmatriculare conform sentintei judecatoresti.....si mi s-a zis la ghiseul de inmatriculare ca la transcrierea masini o sa oblige cumparatorul sa plateasca taxa....altfel nu se mai poate transcrie masina.
Va rog cu respect....dak stie cineva ceva depre acest caz....sa imi dizvaluiasca misterul.
Salut.Si eu am inmatriculat mai multe masini fara plata taxei,pe care le-am vandut ulterior,dar nu am avut aceasta problema.S-au inmatriculat fara nici o conditie impusa de lucratorii de la inmatriculari.Taxa de poluare se plateste la prima inmatriculare a unui auto in Romania.Deci la vanzare se inmatriuleazapentru adoua oara in Ro.Deci ABUZ ...
Mersi de parere.....
Sant doua posibilitati pentru a ignora taxa de prima inmatr. 1 platesti taxa si o ceri inapoi......2 obligi prefectura prin tribunal sa o poti inmatricula fara taxa!
Eu sunt in al doilea caz....deci am dat prefectura in tribunal.....am castigat procesul si acum 2 sapt. am inmatriculat masina fara a plati taxa! Si sincer nu pentru comert am adus masina.....vreau sa o tin, dar peste 1-2-3 ani.....oricum l-as vinde! Si sincer sa fiu putin m-a speriat functionarul acela public de la acel ghiseu de inmatriculari care mi-a zis k nu se mai poate vinde....sau la vanzarea acestuia se va plati taxa de inmatriculare!
Si prin absurd dak totusi nu se poate transcrie fara a plati taxa....exista un termen de 2-3 ani.....sau iar trebe atacat prin instanta pentru acest lucru?!
Taxa auto
marinabel
buna ziua,am cumparat un autoturism marca audi a6 fabricat in anul 1999.Masina a circulat in romania cu numere de Franta pana in decembrie anul trecut cand ... (vezi toată discuția)