avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi contraventionale

Amenzile contraventionale sunt trecute in cazierul fiscal ?
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 12:55, 22 Februarie 2011
Depinde de contraventie. Cred ca va refeiti la cele aplicate de Garda Financiara sau inspectorii fiscului. Acestea pot fi trecute dar nu prea actualizeaza ei cazierul cu asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertismentul se inscrie in cazierul fiscal?! andine andine Buna seara! Va solicit iarasi ajutorul intr-o speta noua pentru mine. Cu ceva timp in urma societatea x a fost amendata printr-un Proces Verbal emis de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de circulatie neplatita este inscrisa in cazierul fiscal? Daniel969613 Daniel969613 buna seara. Daca m ar putea ajuta cineva cu un raspuns concret va rog pentru ca am primit doar pareri impartite pana acum,problema mea este urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie olga2011 olga2011 un amic a facut anul trecut mai multe infractiuni rutiere pentru care a primit amenzi de circulatie. . nu stie daca le-a platit pe toate sau mai are ceva ... (vezi toată discuția)