avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda contraventionala de circulatie neplatita este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda contraventionala de circulatie neplatita este inscrisa in cazierul fiscal?

buna seara. Daca m ar putea ajuta cineva cu un raspuns concret va rog pentru ca am primit doar pareri impartite pana acum,problema mea este urmatoarea: Am primit doua amenzi contraventionale (in decursul acestui an),una fiind pentru neplata parcarii in centrul orasului catre regia ce administreaza aceste parcari in numele primariei,iar cea de a doua fiind primita pentru conducerea pe contrasens (aflandu ma pe o strada cu sens unic). As dori sa stiu daca neplata acestor contraventii in termenul legal (acestea avand cateva luni vechime) a fost inscrisa si reprezinta o pata in cazierul fiscal??
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 22:25, 1 Octombrie 2017
In cazierul fiscal se inscriu fapte sancționate de legile fiscale, contabile, vamale și de cele care privesc disciplina financiară.
Nu apar acele amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei firme. david999 david999 Buna ziua, doresc sa-mi deschid o firma pe numele meu, insa am niste amenzi, Aceste amenzi ma vor impiedica sa deschid firma daca nu sunt dispus sa le platesc? (vezi toată discuția)
Avertismentul se inscrie in cazierul fiscal?! andine andine Buna seara! Va solicit iarasi ajutorul intr-o speta noua pentru mine. Cu ceva timp in urma societatea x a fost amendata printr-un Proces Verbal emis de ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal actionari roxana69 roxana69 Daca noile conditii de declarare a inactivitatii unei societati sunt din 2016, iar unul din actionarii unei societati a fost si actionar la o alta societate ... (vezi toată discuția)