avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unei firme.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unei firme.

Buna ziua, doresc sa-mi deschid o firma pe numele meu, insa am niste amenzi, Aceste amenzi ma vor impiedica sa deschid firma daca nu sunt dispus sa le platesc?
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 22:36, 19 Octombrie 2018
Va va trebui cazier fiscal curat.
Buna seara! In cazierul fiscal se inscriu informatii privind faptele sanctionate contraventional sau penal de legile fiscale, vamale,precum si de cele care privesc disciplina financiara. Daca nu va incadrati aici, puteti sa va faceti linistit firma. Pentru linistea dvs., puteti sa solicitati de la organul fiscal un certificat de cazier fiscal si vedeti daca aveti mentiuni. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul fiscal si noile reglementari aligadot aligadot Buna ziua, Am o intrebare scurta: Am primit o hotarare judecatoreasca prin care s-a dizolvat un srl deschis acum cativa ani. Cererea de dizolvare a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa neplatita influenteaza cazierul fiscal pt infiintare srl cesar cesar va rog mult sa ma ajutati cu intrebarea de mai sus am o amenda neplatita de 1000 lei administrativa si astazi am definitivat actele pt infiintare srl la ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita firma sertar sertar am o amenda neplaita la jandarmeri.. si vreau sa imi fac un srl.. trebuie platita amenda inainte ?? (vezi toată discuția)