avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Problema casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Problema casa de marcat

Buna ziua.
Am avut un angajat care este plecat din tara si care m-a sunat ca si-a adus aminte ca ar fi batut un bon pe care scria taxa eco, din greseala. Eu nu pun in vanzare pungi dar casa de marcat are si un cod pentru taxa eco. Pe rapoartele lunare de la casa de marcat nu a aparut nimic anormal iar angajatul m-a " amenintat " ca o sa platesc cu varf si indesat .......
Ma poate lamurii si pe mine cineva daca asa este....
Multumesc

Alte discuții în legătură

Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)
Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Anulare bon fiscal musyhany musyhany buna,am si eu o problema.daca se anuleaza bonul fiscal,firma la care lucrez isi poate da seama de acest lucru? (vezi toată discuția)