avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL conta si consult.juridice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL conta si consult.juridice

Daca unul dintre asociati (din 2) este licentiat in drept si economie, are toate atestatele in contabilitate (contabil autorizat, cenzor, expert evaluator, expert contabil) iar celalalt este de profesie inginer si are atestat in audit energetic si termic (cred ca aceasta este titulatura) si este si expert evaluator, pot infiinta un srl avand ca obiect de activitate toate aceste servicii?
:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:10, 15 Mai 2008
Cererile privind infiintarea de societati comerciale avand ca obiect de activitate consultanta juridica sunt inadmisibile, potrivit unei Decizii din 2006 a ICCJ.

Puteti infiinta o societate comerciala care sa aiba ca obiect Activitati de contabilitate, revizie contabila, consultanta în domeniul fiscal (cod CAEN 7412).

:offtopic: Scuza-ma, elis, dar nu se intelegea ce obiect de activitate atrage inadmisibilitatea.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2008
ContSters20980, utilizator
Aceasta inseamna ca licenta la drept am facut-o de dragul de a mai bifa o facultate si o licenta?
Am colegi care si-au deschis societati srl si fac activitate juridica .
#-o
Daca vrei activitate juridica, incadreaza-te intr-una din formele prevazute de lege. Intrebari ca cea de mai sus n-ar trebui sa vina de la un profesionist.

Multi si-au facut SRL-uri pe juridic inainte de decizia ICCJ. Acum incet incet barourile fac cerereri de radiere, asa ca nu e un aspect imbucurator ca "au si altii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma servicii contabilitate odilia odilia Pot infiinta o firma de servicii de contabilitate (caen 7412) daca sint doar economist? Nu audit, nu evaluare, nu alte minuni care sa necesite calitatea de ... (vezi toată discuția)
Firma de evidenta primara contabilitate ioanaviviana ioanaviviana Buna ziua, Vreau sa stiu daca-mi pot infiinta o societate care sa aiba in principal obiect de activitate -evidenta primara de contabilitate; -am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Cabinet individual expert contabil GABRIELA30 GABRIELA30 Buna, Sunt expert contabil dar am fost angajata doar la o singura societate. Care sunt pasii pentru a constitui un cabinet individual de expertiza? ... (vezi toată discuția)