avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solutie: admite exceptia perimarii. Constata perimata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solutie: admite exceptia perimarii. Constata perimata actiunea.

Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.In anul 2008 mia fost ridicat permisul de conducere de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati pentru o luna de zile.... am contestat procesul verbal urmand mai multe prezentari la tribunal .... la ultimile doua termene de judecata nu m-am putut prezenta fiind plecata din tara pentru cursuri
Pe data de 10/08/2010 am primit o solutionare pe care am gasit-o zilele acestea pe site-ul Judecatoriei.
Solutie : admite exceptia perimarii. Constata perimata actiunea.
Va rog sa-mi spuneti: Care este semnificatia acestei solutii? Ce inseamna '' Constata perimata actiunea''?
Daca o sa pierd procesul sau daca l-am pierdut imi va fi luat permisul tot pentru o luna sau va creste pedeapsa?
Va rog ajutati-ma sunteti singura mea sursa de unde pot afla ce am de facut.
Va multumesc foarte mult!

inseamna ca procesul a fost suspendat intrucat nu v-ati perzentat la instanta, acesta ramane suspendata cam un an de zile
asadar instanta din oficiu a repus pe rol cauza dvs si a constat ca nu ati staruit in judecarea acestuia si a inchis dosarul
permisul va va fi luat pt o luna pedeapsa nu creste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare în judecatã perimatã, permis suspendat pedro1985 pedro1985 In anul 2008 mi-a fost suspendat permisul de conucere pentru 3 luni. am facut plangere, iar pe 10 .11.2008 a fost amanat, in ianuarie 2009 a fost suspendat , ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- raspuns cerere perimare ,ce inseamna exact adydorel33 adydorel33 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am facut contestatie (plangere contraventionala) in 2010 deoarece mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda contraventionala slv_i slv_i Buna ziua!ma aflu intr-o situatie mai complicata, sper sa ma poata ajuta cineva...am facut plangere impotriva procesului/verbal de contraventie in termenul ... (vezi toată discuția)