Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.In anul 2008 mia fost ridicat permisul de conducere de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati pentru o luna de zile.... am contestat procesul verbal urmand mai multe prezentari la tribunal .... la ultimile doua termene de judecata nu m-am putut prezenta fiind plecata din tara pentru cursuri
Pe data de 10/08/2010 am primit o solutionare pe care am gasit-o zilele acestea pe site-ul Judecatoriei.
Solutie : admite exceptia perimarii. Constata perimata actiunea. Va rog sa-mi spuneti: Care este semnificatia acestei solutii? Ce inseamna '' Constata perimata actiunea''?
Daca o sa pierd procesul sau daca l-am pierdut imi va fi luat permisul tot pentru o luna sau va creste pedeapsa?
Va rog ajutati-ma sunteti singura mea sursa de unde pot afla ce am de facut. Va multumesc foarte mult!
inseamna ca procesul a fost suspendat intrucat nu v-ati perzentat la instanta, acesta ramane suspendata cam un an de zile
asadar instanta din oficiu a repus pe rol cauza dvs si a constat ca nu ati staruit in judecarea acestuia si a inchis dosarul
permisul va va fi luat pt o luna pedeapsa nu creste