avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere de chemare în judecatã perimatã, permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere de chemare în judecatã perimatã, permis suspendat

In anul 2008 mi-a fost suspendat permisul de conucere pentru 3 luni. am facut plangere, iar pe 10 .11.2008 a fost amanat, in ianuarie 2009 a fost suspendat , in martie 2010 a fost repus pe rol, iar in aprilie 2010 solutionat.... Solutie: HOT. Admite exceptia perimarii cererii de chemare in judecata. Constata perimata cererea de chemare in judecata. ce inseamna solutia asta?.. intreb pentru ca astazi am incercat sa imi fac permis in spania, avand permisul romanesc pierdut, si cand m-au verificat de aici in romania le-a aparut ca am permisul suspendat. se poate ca din 2010 de la solutinoare sa il am acuma suspendat?..multumesc
Cel mai recent răspuns: pedro1985 , utilizator 21:53, 5 Aprilie 2013
perimarea are drept urmare că toate actele de procedură făcute în acea instanţă nu-şi produc efectele.
Principalul efect al perimării constă în stingerea procesului, în faza în care se găseşte, împreună cu toate actele de procedură efectuate în acea instanţă, părţile fiind repuse în situaţia anterioară. In concluzie va gasiti in situatia de dinainte de proces.
si se poate deschide din nou proces pentru suspendarea permisului?
Se poate formula o noua cerere de chemare in judecata avand acelasi obiect cu cea perimata.
chiar daca au trecut 3 ani de la solutinoare?multumesc pentru raspunsuri
nu se mai poate face nimic ...

Alte discuții în legătură

Solutie: admite exceptia perimarii. constata perimata actiunea. mihaelach mihaelach [b]Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.[/b]In anul 2008 mia fost ridicat permisul de conducere de catre Inspectoratul Judetean de Politie ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- raspuns cerere perimare ,ce inseamna exact adydorel33 adydorel33 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am facut contestatie (plangere contraventionala) in 2010 deoarece mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac cu permisul acum? mihaelach mihaelach [b]Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.[/b] Am gasit zilele trecute pe site-ul judecatoriei ca procesul initiat de mine impotriva politiei ... (vezi toată discuția)