avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce trebuie sa fac cu permisul acum?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce trebuie sa fac cu permisul acum?

Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.
Am gasit zilele trecute pe site-ul judecatoriei ca procesul initiat de mine impotriva politiei rutiere s-a terminat la ultima audiere care a avut loc in data de 10.08.2010.
Eu nu m-am putut prezenta la ultimile doua audieri fiind plecata din tara pentru studii.
Solutia a fost : admite exceptia perimarii. Constata perimata actiunea.
Am inteles dintr-un alt rasp dupa forum ca mi-a fost ridicat dpretul de a conduce.
As dorii sa stiu ce trebuie sa fac in acest caz.
Trebuie sa merg la judecatorie sa iau decizia si dupa la politie sau merg direct la politie sa predau permisul?
Daca cazul a fost incheiat de 6 luni imi va fii marita pedeapsa?
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: mihaelach , utilizator 09:19, 25 Februarie 2011
Mergeti la judecatorie, luati hotararea iar in termen de 48 ore predati permisul impreuna cu acea hotarare, daca ei nu o au. Este important sa o aveti la dvs. pentru a demostra data cand ati intrat in posesia ei.
ca sa se constate perimarea actiunii presupune sa fi trecut un an de la ultima instanta cand dvs nu v-ati prezentat ca sa va sustineti cauza.
verificati inca o data ca v-ati uitat la dosarul potrivit si apoi procedati cum v-a sfatuit dl consilier mai sus daca acela e dosarul dvs.
succes
patrascusimion a scris:

Mergeti la judecatorie, luati hotararea iar in termen de 48 ore predati permisul impreuna cu acea hotarare, daca ei nu o au. Este important sa o aveti la dvs. pentru a demostra data cand ati intrat in posesia ei.

Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
doberv a scris:

ca sa se constate perimarea actiunii presupune sa fi trecut un an de la ultima instanta cand dvs nu v-ati prezentat ca sa va sustineti cauza.
verificati inca o data ca v-ati uitat la dosarul potrivit si apoi procedati cum v-a sfatuit dl consilier mai sus daca acela e dosarul dvs.
succes

Va multumesc mult pentru raspuns!
Din pacate este dosarul meu fiind suspendat un an de zile din 01-04-2009 pana in 24-06-2010 cand a fost repus pe rol si al 2 luni a fost data solutia.
O sa procedez cum m-ati invatat cat mai redepe cu putinta.
Va multumesc foarte mult pentru ajutorul oferit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie: admite exceptia perimarii. constata perimata actiunea. mihaelach mihaelach [b]Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.[/b]In anul 2008 mia fost ridicat permisul de conducere de catre Inspectoratul Judetean de Politie ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã perimatã, permis suspendat pedro1985 pedro1985 In anul 2008 mi-a fost suspendat permisul de conucere pentru 3 luni. am facut plangere, iar pe 10 .11.2008 a fost amanat, in ianuarie 2009 a fost suspendat , ... (vezi toată discuția)
Perimare contestatie la executare noul cod de procedura civila vlad99 vlad99 Buna seara. Am o problema la care sper sa ma ajutati sa gasesc o solutie. In fapt, in anul 2013 am promovat o contestatie la executare impotriva unui creditor ... (vezi toată discuția)