avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare spatiu comercial

intentionez sa vand o parte din spatiu comercial,fapt pentru care un arhitect a facut un releveu cu spatiu existent si l-a prezentat la Cartea Funciara pentru avizare si pentru a primi cele doua nr. de CF dinsticte pentru fiecare parte din spatiu,urmand sa ne prezentam la notar.Intrebarea mea este daca mai este nevoie de Certificatul de Urbanism din partea primariei?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Probleme la constructia unui spatiu comercial valentina370 valentina370 Buna ziua va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri doersc sa construiesc un spatiu comercial pentru deschiderea unui magazin de aprox 24mp in curtea ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a preschimba destinatia spatiului in cf monika1972 monika1972 Buna ziua, acum 7 ani am cumparat un spatiu comercial care in cf e ap. La notar s-a precizat in contractul de vanzare-cumparare ca este amenajat ca spatiu ... (vezi toată discuția)