avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau un alt copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau un alt copil

Buna ziua sant divortata am 2 copii cu fostu sot, copii sant la el platesc pensie alimentara acuma traiesc cu un alt om si el vrea un copil .Daca fac un copil no sa mai pot sa platesc ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:42, 22 Februarie 2011
daca fostul sot se casatorea nu mai era nici o problema. in situatia de fata puteti sa nu mai platiti, iar daca veti fi data in judecata va aparati prin faptul ca aveti un alt copil de varsta mult mai mica. moral este sa-i ajutati si pe ceilalti.
Va multumesc ca miati raspuns sant 2 anni ca platesc am platit mult mai mult decat a hotart judecatoru acuma sant faro servici ma intretine omu cu care traiesc .O sa fac si imposibilu ca sa le trimit sant copii miei dar soarta nu a fost ca lor sa stea cu mine. Daca eu am un servici stabil si o casa as putea sai iau la mine ? Multumesc
daca s-au schimbat conditiile care au dus la incredinatrea copilor catre tat, puteti cere reincredintarea copiilor. vor fi si copiii audiati daca au implinit 10 ani.
in caz va mai nasteti un copil si ceilalti 2 raman la tata, puteti solicita in instanta micsorarea pensiei
important este sa ii ajutati cu ce puteti si sa nu ii lasati de izbeliste.
ca sa fie abandon de familie si sa va faca fostul plangere penala ,nu o sa aveti probleme daca dovediti ca nu realizati venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand 2 persoane se divortiaza Emilia87 Emilia87 Buna ziua am fost casatorita si am 2 copii sant divortata Judecatoru a decis ca copii sa ramana la fostu sot ,eu am plecat in Italia sa lucrez am cunoscut un ... (vezi toată discuția)
Fostul sot - jigniri emy870 emy870 Buna ziua san divorzata de 5 anni avem doi copii care sant la iel judecatoru nu a vrut sa mi dea mie le trimit pensie. Io sant in italia sant casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Drepturile de tata AIL AIL CIAO ....EU MA NUMESC ALINA SI SUNT DIVORTATA DE 8 ANI INAINTE SA SE NASCA FIUL MEU .....DUPA NASTEREA LUI IMI VINE INCREDINTAT MIE ,TATAL LA RECUNOSCUT SI II ... (vezi toată discuția)