avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu administratorul asociatiei de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu administratorul asociatiei de locatari

buna ziua! am o problema in legatura cu d-na administrator de la asociatia de locatari , in ceea ce priveste numarul de persoane care locuiesc la mine in apartament. tin sa mentionez ca eu si copilul meu stam in apartamentul parintilor , dar care sunt plecati din tara de f multi ani. problema consta in faptul ca ea trece mereu 4 persoane ( justificandu-se ca sta si sora mea si prietenul ei cu mine = ceea ce este total eronat) numai pentru o anumita locatara cu , care am un conflict personal se duce in fiecare luna la ea si ii spune ca ei stau cu mine in apartament. sincera sa fiu nu mai stiu ce sa fac pentru ca , cu vorba buna nu am putut rezolva nimic. acum ma pune sa fac un tabel cu numele fiecarui proprietar, sa semneze pentru mine ca stau doar eu si copilul meu. cand am avut o discutie cu ea mi-a spus ca a facut acest lucru (faptul ca a trecut mai multe persoane) pentru ca nu ducem consumul de apa lunar, dar eu nu cred ca o afecteaza pe ea intr-un fel acest lucru, doar nu imi platesc ei apa. va rog frumos sa ma sfatuiti pt ca nu stiu ce sa mai fac! va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:45, 22 Februarie 2011
Incepand de la coada indexul apometrelor trebui sa vina dansa sa le citeasca.Cat despre cele douo persoane care sunt trecute la intretinere,e necesar sa fie trecuta si in lista locatarilor (cartea de imobil)existenta in fiecare Asociatie,cu date de identitate complete.Trebui sa figureze si in Evidenta Populatiei la politie cu C.I.eliberat de si cu domiciliul in.....
La primaria de care apartineti exista si un corp de control al asociatilor de proprietari unde puteti expune problema D-voastra si eventual depune o sesizare impotriva Administratorei.
Succes
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
SPIREA, utilizator
Reclamati-o la presedintele asociatiei. Nu ea trebuie sa decida cate persoane sa va puna la intretinere, ci presedintele asociatiei.
Administratora nu decide nimic, ea executa ceea ce proprietarii decid prin comitetul executiv, prin presedintele asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultati cu administratorul asociatiei de propietari butterfly13 butterfly13 Sunt mutata in imobilul actual din 2005, in urma casatoriei. Pana anul trecut, nu am dat prea mare importanta listelor sau sumelor afisate de administrator. ... (vezi toată discuția)
Consum de apa de la fostii proprietari de 104mc cribi cribi Buna dimineata, In luna august am cumparat un apartament. In blocul respectiv intretinerea se plateste pe doua luni in urma. Proprietarii aveau datorii la ... (vezi toată discuția)
Asociatia imi trece consum mai mare de apa florenta_22 florenta_22 La noi la asociatie apometrele sunt citite de incasator (casierul), dar niciodata nu stim cand vine sa le citeasca, nu pune afis, vine cand vrea, dupa-amiaza ... (vezi toată discuția)