avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... returnare carte de munca in timpul concediului cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

returnare carte de munca in timpul concediului cic

Buna , sunt de 9 luni in CIC si astazi am primit un sms de la firma sa ma duc sa imi iau cartea de munca .Ce este de facut , de cand s-a schimbat codul muncii nu mai stiu , sunt disperata am nevoie de un raspuns , sfat urgent . Multumesc
Cel mai recent răspuns: syrena45 , utilizator 18:10, 22 Februarie 2011
Este perfect normal, deoarece in conformitate cu prevederile art. 296 alin.(1) ,(3) şi (4) din Codul Muncii, carnetele de muncă din evidenţa angajatorilor şi carnetele de muncă din evidenţa Inspectoratului Teritorial de Muncă, se vor pregăti pentru predarea către titulari, începând cu data de 01.01.2011, când se vor abroga prevederile Decretului 92/1976, care reglementează carnetul de muncă. Termenul de încheiere a acţiunii de restituire, este 30.06.2011.
Mergeti si ridicati cartea de munca de la angajator si pastrati-o.
multumec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca IONESCU MONICA IONESCU MONICA Cu ce data se inchid cartile de munca pt, a fi predate salariatilor? Daca in cadrul institutiei exista birou RU cartile de munca mai trebuiesc duse la ITM pt. ... (vezi toată discuția)
Revisal ianuarie 2011 ang10 ang10 Buna ziua! Daca am o marire de salariu, cu 01.01.2011, se opereaza in revisal,(desi aici nu am vazut unde as face o astfel de modificare) , se tine la dosarul ... (vezi toată discuția)
Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)