avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... necomunicare in termen de 48 ore a copiei dupa cererea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

necomunicare in termen de 48 ore a copiei dupa cererea de deschidere

doresc sa va intreb daca pot invoca nerespectarea procedurii in cazul in care adresa prin care judecatorul sindic imi transmite copia dupa cererea de deschidere a procedurii de reorganizare si faliment, depusa de DGFP (datata in 31.01.2010 ) ,a fost inregistrata la tribunal in data de 08.02.2011, depusa la posta in data de 15.02.2011 cnf stampilei de pe plic iar eu am primit-o in data de 16.02.2011 cnf confirmarii de primire?
Pot avea vreun avantaj ?

va multumesc
_
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 09:11, 23 Februarie 2011

Pot avea vreun avantaj ?

Nici un avantaj ...
Instanta daca nu respecta termenele nu o trage nimeni la raspundere in schimb dvs trebuie sa contestati sau nu starea de insolventa !

(2) În termen de 10 zile de la primirea copiei, debitorul trebuie fie să conteste, fie să recunoască existenţa stării de insolvenţă. Dacă debitorul contestă starea de insolvenţă, iar contestaţia sa este ulterior respinsă, el nu va mai avea dreptul să solicite reorganizarea judiciară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapele parcurgerii termenelor pentru faliment sau insolventa helth2010 helth2010 Doresc sa stiu cum ma sa ma pregatesc in vederea contestarii deschiderii procedurii de faliment sau insolventa din partea unui creditor.Cat timp dureaza, cum ... (vezi toată discuția)
Exceptia tardivitatii? ContSters40598 ContSters40598 Termenul pravzut de art.33 din procedura insolventei, este un termen imperativ, de decadere? Daca debitorul formuleaza contestatie impotriva cererii de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac dupa ce s-a dispus intrarea in insolventa mdcc mdcc Buna ziua, va rog sa ma lamuriti,care este calea de atac dupa ce s-a declarant starea de insolventa a unei societati,apelul sau recursul?Si care este temeiul ... (vezi toată discuția)