avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori taxa radio
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori taxa radio

Buna seara,
Ce putem face pentru a ne apara si a respinge apelurile telefonice si insistenta obraznica a unei firme care se prezinta (telefonic!) drept reprezentant cu Procura al Societatii Romane de Radiodifuziune si care pretinde sa achitam taxa radio intr-un cont al acestui SRL? Am facut greseala (cred) acum doi ani cand, speriata de amenintari si plicuri sosite la 2 zile in cutia de Posta la sediul firmei noastre, am platit vreo 350 ron; acum au revenit cu telefoanele si amenintari ca ne executa silit etc etc. Va multumesc mult pentru ajutor si sper sa am noroc de linistea pe care o meritam fiecare intr-o tara atat de zbuciumata de nereguli....
Va multumesc, suna a incurajare mai degraba, voi tine seama...Dar, daca "nu vad si nu aud" inseamna oare ca nu exista si nu mai fac presiuni acesti - scuzati! - mizerabili?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu moartea /bataie / scos la plata /gen taxa de protectie ContSters368136 ContSters368136 Buna seara , Va rog daca ma puteti ajuta in problema de mai jos . Ca in orcie cartier sunt baieti /gasca care sunt finuti si trebuie sa existe 1-2 golani ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc taxa radio????? marcela31 marcela31 Buna ziua! Am o firma de consultanta, de 6 ani de zile. In urma cu o saptamana, am primit un plic de la Radiodifuziunea Romana, in care eram instiintata ca ... (vezi toată discuția)