avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca

Buna seara!Va rog,tatal meu esta pensionat din luna mai anul 2009.Beneficiaza de majorarea,recalcularea pensiei sau este numai pentru cei pensionati pana in 2008?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:00, 22 Februarie 2011
Nu beneficiaza de aceasta majorare.A beneficiat la pensionare de prevederile O.U.G.209/2008.Gasiti aceasta mentiune la punctul(G)din decizia de pensionare.Beneficiaza cei care si-au deschis dreptul la pensie pana in data de 02/11/2008 inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca bluciana bluciana buna ziua, tatal meu a iesit la pensie in noiembrie 2009, are 19 ani si 3 luni de grupa 1, va beneficia de majorare? (vezi toată discuția)
Cresterea pensiei functie de gr.2-a severalexa severalexa BUNA ZIUA SUNT PENSIONAR DEFINITIV DIN 2009 LA IMPLINIREA VIRSTEI DE 60 DE ANI, DATORITA REDUCERII VIRSTEI CU 5 ANI DEOARECE AM LUCRAT IN GR.2-A SI AS DORI ... (vezi toată discuția)
Pensii majorate andryzs andryzs Pt. activitate de munca gradul II intre anii 1981-2001 se aplica majorare la pensii in anul 2011 ? mentionezi ca ca persoana in cauza beneficieaza de pensii ... (vezi toată discuția)