avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dat in judecata vecin pentru calomnie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dat in judecata vecin pentru calomnie?

buna seara. am si eu o problema. am un vecin mai "comunist" de genul care traieste doar din spionajul vecinilor, fost securist cu siguranta. dar fiind mai in varsta nu aude cum trebuie si se baga aiurea in probleme care nu il privesc.
Ideea este ca omul m-a acuzat pe mine, nevinovata de diverse lucruri, printre care deranjarea linistii blocului- printr-o petrecere sau ceva de genul, cu argumentele ca petrecerea era la etajul 1. Cum niciun alt vecin de pe etajul 1 nu este chirias si deci nu ii poate da afara din apartament, singurul pe care a putut sa il sune, a fost proprietarul meu.
O sa ma mut in curand probabil, pentru ca acest om este incredibil de nesuferit (de obicei orice om se muta in bloc, chirias sau proprietar trebuie sa vina cu atentii la acest individ, lucru pe care eu nu l-am facut). dar imi doresc sa il dau in judecata, macar cat sa il dezvat de astfel de acuzatii mincinoase pentru viitori chiirasi. e posibil? traume morale, plus deranj cu mutatul, platitul de chirie, cautat apartament nou etc. In plus deranjat proprietar- deci din cauza lui se adauga inca un stress
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
corinaandradumitrescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Proprietar galagios!? - Elibet - Elibet am un apartament dat in chirie unor studenti. De cateva luni incoace, a fost chemata politia de cateva ori pt ca chiriasii erau galagiosi!? Politia a fost ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Tania 758 Tania 758 Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul care locuieste sub apartamentul tatalui meu. Oricine ar locui acolo, vecinul de jos face reclamatii si remarci ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul, administratora si presedinta betty1 betty1 Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament de 2 camere,situat la ultimul etaj 8/8 si am cateva probleme cu Administratora si Presedinta Asocietiei de ... (vezi toată discuția)