Mariana Apostol a scris:
Va inteleg din dubla ipostaza,presedinte si vecina de chiriasi.
Din experienta asociatiei va pot afirma ca aproape fara exceptie chiriasii au un comportament
neadecvat dar si fata de apartamentul inchiriat.Nu platesc intretinerea distrug,nu intretin
apartamentul.
Pe de alta parte va este indiferent ce se intampla pentru ca va intereseaza chiria.
Contestati in scris sumele din lista de intretinere.
De ce spuneti ca fara exceptie chiriasi care au un comportament neadecvat,eu cred ca sunt impartiti in doua categorii,nu trebuie sa spunem ca exista doar chiriasi care nu platesc,fac galagie,distrug mobilier si tot ce se mai poate intampla de rau cand este vorba de ei.
Ma intereasa chiria dar nu imi doresc probleme cu vecinii,eu locuiesc tot intr-un bloc,nu imi bate vecinul la usa daca se mai intampla sa fac dus si dupa ora 22,chiriasul nu are aproape aceleasi drepturi ca proprietarul in privinta asta?.
Nu sunt deranjati vecinii,este vorba doar despre vecinul de sub mine si cred era obisnuit sa tin apartamentul nelocuit dar spre ghinionul lui nu se poate asta,oricum a exagerat si dupa ce mama a vorbit cu el s-a potolit,are dreptul sa faca galagie daca chiriasul face galagie gen petrecere sau mai stiu ce scandal nu?daca chiriasul ajunge acasa la 3 nu are dreptul sa faca un dus,nu s-a plans ca facea alta galagie decat asta.
Se pot lamuri toate probleme cu administratora si presedinta,decat o singura data am fost anuntata de aceasta sedinta si chiar nu aveam cum sa ajung,nu sunt de acord ca trebuie sa imi vorbeasca pe ton ridicat,cel putin eu nu prea am ce discuta cu persoanele de acest gen,mai ales ca stiam ca vroiau sa puna interfon si-am fost de acord sa monteze un alt interfon.
Imi ramane decat sa astept listele sa fie afisate fara caldura,sunt sigura o sa existe iar diferente si acum stiu ce trebuie sa fac.
Multumesc!