avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar galagios!?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar galagios!?

am un apartament dat in chirie unor studenti. De cateva luni incoace, a fost chemata politia de cateva ori pt ca chiriasii erau galagiosi!? Politia a fost chemata de vecinul de sub mine. Interesant e ca, niciodata nu au fost amendati, ci doar avertizati. M-am interesat la Politie si mi s-a confirmat ca, la reclamatiile facute, nu au constat galagie in apartament. Vecinul mi-a spus in fata ca, chiriasii mei fac baie la ora 24.00 si ca il deranjeaza faptul ca curge apa. Sau - isi muta scaunele prin casa la ora 14.00 si ca ei nu se pot adihni. - chestii banale.
Intrebarea e - ce pot face impotriva acestui vecin care ma exaspereaza cu telefoanele ca baietii (chiriasii) fac galagie, desi politistii care au fost la reclamatii la apartament mi-au spus ca nu era galagie si mai mult, baietii n-au fost amendati nici o data pentru deranjarea linistii publice.
Nu aveti ce sa-i faceti.
Puteti doar sa incercati sa discutati cu el, sa ii explicati ca nu are dreptate, sau cu familia lui sa incerce sa il pondereze.
Daca il deranjeaza zgomotul normal unei case locuite ( apa curgand, pasi, scaune mutate, trasul apei la toaleta) sa se mute :)
Nu suna profesional ce spun, dar impotriva acestor persoane bagacioase, gen securisti, turnatori, probabil senile, lipsite de alte preocupari nu avem ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Cum pot sesiza un proprietar care inchiriaza fara contract? ipostolache ipostolache Buna ziua! Problema pe scurt: De cativa ani am in apartamentul de la etajul superior chiriasi. Unii au fost cu bun simt si n-am avut ce le reprosa, altii ... (vezi toată discuția)