avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii diurna ptr detasarea in strainatate pe o perioada mai ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

diurna ptr detasarea in strainatate pe o perioada mai mare de trei luni se considera venit suplimentar

buna seara ,sotul meu lucreaza la o firma de transport international si 6 luni pe an este plecat in strainatate,doresc sa stiu daca diurna de 70 de euro pe care o primeste pe zi poate fi considerata ca atare adica deductibila fiscal sau se considera venit suplimentar la salariu si prin urmare se impoziteaza. multumesc
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 20:09, 22 Februarie 2011
vorbiti de 2 lucruri diferite .
ptr. firma - exista o valoare deductibila si restul ramane nedeductibil ; dar acest lucru nu are legatura cu salariul .
firma poate suporta aceasta valoare fara sa-o introduca in salariu , depinde de clauzele din contractul de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in romania plus detasare ohiki ohiki Buna ziua, O persoana cu contract de munca in Romania unde primeste salariu minim si detasare in strainatate, unde pentru fiecare zi lucrata primeste diurna de ... (vezi toată discuția)
Legea 168/2013 - diurna deductibila corina_130787 corina_130787 Buna ziua, in legea 168/2013, la pct.4 se precizeaza: articolul 21 alineatul (3) litera b) [b]se abroga[/b]. Aceasta litera se refera la cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
Diurna legala GAGI GAGI Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie : sotul meu lucreaza la o firma de transport persoane international si i s-a spus de catre ... (vezi toată discuția)