avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... prescrierea faptei penale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

prescrierea faptei penale

as vrea sa -mi spuneti care este termenul pentru prescrierea faptei penale (mai precis omor din culpa),dar si vatamare corporala si daca se prescrie si plata de la asigurari
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:27, 22 Februarie 2011
Fapta penala nu se prescrie, se prescrie raspunderea penala sau executarea pedepsei.Puteti spune la care dintre acestea va referiti?
Prescrierea platii despagubirii nu se prescrie si ea incepe imediat ce s-a terminat procesul. Asiguratorul trebuie sa-si recupereze paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale accident rutier Allexandru Allexandru am fost victima unui accident rutier,inculpatul avea o alcoolemie de 1,50 in sange,am fost despagubit de firma de asigurari unde avea el RCA si acum el vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului soso29 soso29 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala grava din culpa,acuma sunt invinuit si de parasirea locului accidentului.inca nu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)