avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cautare testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cautare testament

Am si eu o intrebare, unde credeti ca pot gasi un testament facut de un bunic catre nepoti, intre anii 1950-1953, intr-o comuna din judetul Giurgiu?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 23:08, 23 Februarie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca testamentul a fost intocmit in forma autentica, la un notar public, la camera notarilor Giurgiu sau arhivele nationale ale judetului.
incercati la arhivele judetene.
Am cautat la arhivele notariale de pe plan local, mai exact din orasul Bolintin Vale. Negasind-ul aici am fost indrumat catre arhivele de la Alexandria respectiv Rosiori de Vede. Nu am reusit sa dau de el nici aici. Mai am de incercat doar la arhivele de la Giurgiu desi am indoieli ca il voi gasi acolo pentru ca intre anii cand a fost scris si autentificat testamentul, localitatea unde a locuit respectivul apartinea de fostul judet Vlasca si de raionul Videle.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îl gasiţi la Camera notarilor publici dacă testamentul este întocmit la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Cautarea unui testament in arhiva notarilor giurgiu tatal meu ... Sigart Sigart Cautarea unui testament in arhiva notarilor Giurgiu Tatal meu beneficiaza de un tesament lasat de talal lui. eu noi nu mai gasim acest testament ni sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor pierdut ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua,unde pot gasi un certificat de mostenitor care a fost incheiat la notariatul de stat in 1953 iar la arhiva din judetul nostru nu lam gasit,am gasit ... (vezi toată discuția)