avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cautarea unui testament in arhiva notarilor Giurgiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cautarea unui testament in arhiva notarilor Giurgiu Tatal meu ...

Cautarea unui testament in arhiva notarilor Giurgiu

Tatal meu beneficiaza de un tesament lasat de talal lui.
eu noi nu mai gasim acest testament ni sa furat.
cum putem sa gasim testamentul unde putem sa ne adreseamm ca sa scoatem un duplicat sau o copie ?
Cel mai recent răspuns: Sigart , utilizator 17:02, 21 Octombrie 2020
În ce an i-a facut testamentul?
testamentul a fost inregistrat ca testament Autentic adica scris la masina de scris asa era atunci . autentificat in fata unui notar in Giurgiu anul 1954
Nu cred ca il gasiti la arhiva Camerei Notarilor Publici, ci la Arhivele statului.
Dilema mea este ca totusi sunt....66 de ani. Ce s-a intamplat in tot acest timp cu bunurile lasate prin testamentul respectiv?
Gasiti in arhiva Camerei Notarilor Publici Bucuresti actele autentificate la Notariatul de Stat Giurgiu in perioada 1953-1995: [ link extern ]
ei bine tatal meu a avut un frate vitreg provenit inaintea casatoriei a bunicului cu bunica. din partea bunici . iar bunicul a vrut ca toate bunurie sa le moseneasca filului lui Biologic normal. ei asta este intr-o comuna mica unde sau facut numai jmecheri la primarie. si nu stiu cum a facut bunaica dar a luat toate terenurile 18 pogoane , 2 locuri de case. o casa . , toate in afara de casa find mostenirea bunicului de la tatal lui. . casau au cumparato pe timpul casatoriei lor bunicul si bunica.deci toate bunrile bunica a reusit sa se treaca in titlurile de proprietate ca titular. au facut succesiunea nu stiu cum dar tatal meu nu a participat. tatal a murit in timpul veti mamei lui intr-un accident..si greu de descurcat.
deci da o poveste incalcita . tind sa cred ca testamentul nu a fost prezentat la succesiune . insa la accea primarie foate multi au fost inselati de primarie. culmea e ca din atitea bunuri doar 4 pogoane mai sunt pe numele bunicului . la primarie au modificat registrele agricole.
asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare testament ammazon ammazon Am si eu o intrebare, unde credeti ca pot gasi un testament facut de un bunic catre nepoti, intre anii 1950-1953, intr-o comuna din judetul Giurgiu? (vezi toată discuția)
Pot ataca o sentinta judecatoreasca de succesiune? sandu123 sandu123 Buna ziua, as dori si eu sa aflu daca pot ataca o sentinta judecatoreasca de seccesiune prin intermediul unui testament. Tatal meu a fost infiat (nemaiavand ... (vezi toată discuția)
Posibilă moștenire Dariuscosmin Dariuscosmin Buna dimineata, tatăl meu este în conflict cu cele 2 surori si doar mama lor mai este în viață, momentan tata are grijă de mama lui. (Bunicul nu are ... (vezi toată discuția)