avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii reducere salariu de baza (angajat bugetar)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

reducere salariu de baza (angajat bugetar)

Buna ziua,

As dori sa stiu in baza carui motiv mi se poate reduce salariul de baza de la 1567 la 1133. Mentionez ca sunt cadru didactic (deci bugetar). Am observat aceasta reducere de abia pe fluturasul din ianuarie... nu am avut in aceasta perioada niciun fel de concediu sau penalitati...

multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:18, 23 Februarie 2011
Buna dimineata !
Reducerea s-a operat in baza prevederilor legii nr. 285/2010 .... totusi diferenta mi se pare un pic cam mare si de aceea cred ca ar trebui sa dati mai multe detalii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua functii in aceiasi institutie publica sergiu_vlad87 sergiu_vlad87 Buna. Am nevoie de o lamurire. Sunt angajat al unei primarii, iar de ceva vreme fac si munca unui coleg al carui contract de munca este suspendat deoarece se ... (vezi toată discuția)
Salarizarea funcþionarilor publici în anul 2012 ContSters278216 ContSters278216 In conformitate cu Legea nr. 285/2010 art. 14 am beneficiat de cumularea stimulentelor in salarul brut pentru anul 2011 . Pentru anul 2012 mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale in tara ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, sunt cadru didactic si beneficiara a unei burse in strainatate (cu ordin nominal emis de Ministerul Educatiei), stagiu de specializare/cercetare, ... (vezi toată discuția)