avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o intrebare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o intrebare

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la imprumuturi din banca.Daca am luat bani din banca si din diferite motive ,unul fiind pierderea locului de munca nu am mai putut plati ratele ce se intimpla.Nu am nici un credit cu ipoteca.Intre timp am cautat de lucru dar data fiind varsta [48ani]nu prea gasesc.Ce as putea face ?Cepoate sa faca banca?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:46, 23 Februarie 2011
Sa declanseze executarea dvs.silita,in temeiul contractului pe care il aveti incheiat cu ei .
Care sunt pasii sau etapele care se parcurg pana se ajunge la executare silita?
Multumesc!
Vor depune cerere la executorul judecatoresc,iar acesta va cere judecatoriei incuviintarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Executare silita nellirata nellirata In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare patriciutza patriciutza Buna ziua , va rog sa-mi spuneti care sunt etapele executarii silite intr-un contract de gaj fara deposedare. Mobilul cu care am garantat este o masina . In ... (vezi toată discuția)