avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 247\2005
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 2472005

am depus o cerere de reteocedare a unui teren in baza legei 2472005 initial cererea a fost admisa cu raspuns favorabil dar pe un alt amplasament cel vechi fiind ocupat.Am fost deacord dar in timp am primit o alta instiintare precum ca dosarul meu e trimis la judet si sa astept un raspuns.Dupa un timp vazand ca nu primesc nici un raspuns am mers la primarie iar raspunsul lor afost ca primaria judetului a hotarat ca nu mi se da terenul pt ca este ocupat iar termenul de 15 zile in care trebuia sa fac contestatie a expirat[se referea la termenul de cand sa afisat pe usa primariei rezultatele eu neprimind nici o instiintare].se mai poate face ceva? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cipriank28 , utilizator 15:39, 23 Februarie 2011
Chemati in judecata Comisia locala si judeteana de aplicarea Legii 18/1991 si solicittai in principal acordarea unui teren in schim si in subsiodiar despagubiri. Comisia trebuia sa dea deja o dispozitie pana acum intr-un sens sau altul. Atacati si acea dispozite care nu v-a fost comunicata .
am fost la mai multi avocati din oras si toti mi au zis ca nu mai am ce face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am dreptul la retrocedare? dan.topor dan.topor Buna ziua! Am o mare nelamurire. Tata a depus o cerere de retrocedare a unor terenuri mostenite in anul 2000, in baza legii nr. 1/2000. Raspunsul afisat ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea titlului de proprietate Elyza Bart Elyza Bart Buna ziua.Am terminat un proces civil prin care printre altele am cerut desfiintarea titlului de proprietate .Motivele care au stat la baza acestei cereri era: ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005 cipriank28 cipriank28 Formulez aceasta intrebare in speranta ca ma puteti ajuta si indruma ;in data de7;10;2005 am depus o cerere de retrocedare a unui teren in baza legii ... (vezi toată discuția)