am depus o cerere de reteocedare a unui teren in baza legei 2472005 initial cererea a fost admisa cu raspuns favorabil dar pe un alt amplasament cel vechi fiind ocupat.Am fost deacord dar in timp am primit o alta instiintare precum ca dosarul meu e trimis la judet si sa astept un raspuns.Dupa un timp vazand ca nu primesc nici un raspuns am mers la primarie iar raspunsul lor afost ca primaria judetului a hotarat ca nu mi se da terenul pt ca este ocupat iar termenul de 15 zile in care trebuia sa fac contestatie a expirat[se referea la termenul de cand sa afisat pe usa primariei rezultatele eu neprimind nici o instiintare].se mai poate face ceva? multumesc anticipat
Chemati in judecata Comisia locala si judeteana de aplicarea Legii 18/1991 si solicittai in principal acordarea unui teren in schim si in subsiodiar despagubiri. Comisia trebuia sa dea deja o dispozitie pana acum intr-un sens sau altul. Atacati si acea dispozite care nu v-a fost comunicata .
Legea 247/2005
cipriank28
Formulez aceasta intrebare in speranta ca ma puteti ajuta si indruma ;in data de7;10;2005 am depus o cerere de retrocedare a unui teren in baza legii ... (vezi toată discuția)