avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecere de pe studii medii pe superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecere de pe studii medii pe superioare

am o persoana care a intrat in concediu de crestere a copilui in data de 12.02.2009 lucra pe functia de asistent social studii medii
in data de 12.02.2011 a revenit la servici dar a adus diploma de licenta si trebuie sa o trec pe asistent social studii superioare .si cum sai stabilesc salriul de baza
trebuie sa dea examen de trecere sau nu
va multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale monaiacob monaiacob buna ziua. ma numesc Mona, sunt din Iasi si sunt asistenta medicala la un spital din Iasi. momentan sunt in concediu de crestere a copilului de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Salarizare in urma promovarii pe studii superioare VOICU ELENA VOICU ELENA Lucrez in cadrul unei primarii si in anul 2009 am absolvit cu diploma de licenta facultatea de administratie publica. In luna decembrie s-a hotarit domnul ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)