avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buletinul de calcul a pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buletinul de calcul a pensiei

Buna ziua!
Am primit decizia de pensie! In plic a venit un imprimat din care rezulta punctajul total si valoare pensie/luna, plus carnetul de munca. Intrebare: nu era firesc sa primesc si o fisa de calcul din care sa rezulte cum s-a ajuns la acest punctaj si la valoarea de plata? In cazul parintilor mei, inainte de 1990, decizia a fost insotita si de acest document. Cum pot intra in posesia acestui act?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters168367 , utilizator 11:46, 23 Februarie 2011
Solicitati Casei Judetene de Pensii in scris o copie a buletinului de calcul. Aveti in vedere insa perioada de contestare a deciziei de pensionare, respectiv 45 zile de la data comunicarii, intrucat pana veti primi buletinul de calcul se poate ca acest termen sa treaca si chiar daca veti constata ca sunt nereguli sa nu mai fiti in termen.
Multumesc!Nu ma voi mai incadra, dar daca este cazul gasec o cale de atac!Maristan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurator de calcul pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta ranedo ranedo Cum se poate obtine un desfasurator de calcul pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta de la Casa Jud. de Pensii? (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare scripcaru_benone scripcaru_benone As dori sa contest descizia de pensionare ( pensie la limita de varsta ) decizie emisa la data de 19.12.2008 , primita cu data de 07.01.2009 , data postei ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pentru limita de varsta cocos44 cocos44 Buna seara ! -sunt pensionar de limita de varsta din anul 2004; -acum,in luna iulie 2011,printrun concurs de imprejurari,am intra in posesia Buletinului de ... (vezi toată discuția)