avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariat cu pensie de invaliditate gradul III
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariat cu pensie de invaliditate gradul III

Buna ziua. Am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: am o salariata angajata cu timp partial de munca, persoana care este pensionata pe caz de boala, cu gradul III. Are dreptul la deduceri personale sau nu?
Cel mai recent răspuns: vica.1960 , utilizator 21:10, 24 Februarie 2011
Conform codului fiscal deducerea se aplica numai la unitatea de baza. Daca este pensionar si are CIM cu timp partial atat timp cat unitatea la care este angajat este unitate de baza se acorda deducere personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala cim cu timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, Daca sunt salariati cu CIM cu timp partial (4 ore ), avand functiile de baza la aceste CIM-uri, beneficiaza de deduceri personale? Multumesc (vezi toată discuția)
Aplicare deducere personala normator normator Daca in situatia unui pensionar, pensionat pentru limita de virsta, angajat cu CIM, cu timp partial (4 ore), are dreptul la deducere ???? (vezi toată discuția)
Impozit salariu femeie serviciu asociatie proprietari la bloc mihaep mihaep Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce impozit trebuie sa platim pentru femeia de serviciu la o Asociatie de proprietari. Angajarea se face cu carte de munca ... (vezi toată discuția)