In urma decesului mamei am mostenit impreuna cu fratele meu un apartament .Am facut succesiunea dar nu putem sa intram in casa deoarece acolo locuieste bunica si nici nu vrea sa ne deschida usa. Nici acte nu a vrut sa ne dea pentru intocmirea succesiuni,spunandu-ne ca nu avem ce cauta pana nu moare dansa.Mentionez ca este un apartament cu 3 camere si noi stam cu chirie.Bunica dispune de banii in urma vanzarilor mai multor imobile.Putem sa locuim si noi acolo?
Nu ati precizat daca bunica are si dumneaei un drept de proprietate asupra acelui apartament sau era donat de dansa catre mama dvs cu clauza de intretinere ?
Copii de pe actele de proprietate le puteti obtine de la Administratia financiara , Primarie,sau societatea prin care a cumparat imobilul (daca e de la stat).Moral este sa o lasati in pace pt.ca oricum va va reveni acel imobil.
Daca apartamentul este proprietatea dvs. bineinteles ca aveti dreptul sa locuiti acolo.
Daca bunica nu are niciun drept asupra apartamentului nu numai ca nu va poate interzice sa patrundeti in apartament, dar nici nu are niciun drept sa locuiasca acolo atat timp cat dvs., proprietarii apartamentului, nu ii permiteti acet lucru.
Puteti actiona in instanta.
Ne-a spus clar,ca ce avem de spus sa-i spunem la telefon.Dansa are mutatie acolo,n-am fost agreati de dansa de mici.Am fost si la executor judecatoresc si a refuzat termenul de evacuare.Dar nu vrem sa stam prin tribunal ,ci doar sa locuim si noi cu ea,ca noi suntem proprietari acum.
Dansa vrea sa-si bata joc de noi in continuare,de mici eram alungati la bunicii din partea tatalui.Ne-a spus ca are suficienti bani si doar cu jedecata vom beneficia de drepturile noastre.Apartamentul a fost cumparat de mama si bunica s-a mutat dupa aceea acolo.
Mostenire
andreutzz98
Buna ziua! In luna decembrie am mostenit un apartament si o masina.In apartament locuieste bunica din partea mamei,mama decedand.Bunica nu ne-a permis nici sa ... (vezi toată discuția)