avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de ajutor, sunt disperata !!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de ajutor, sunt disperata !!!!

Va rog sa-mi spuneti cum as putea scoate la vanzare apartamentul, care apoi sa-l impart in mod egal cu mama si sora mea, succesiunea nu este facuta de la bunici la mama mea. Am nevoie sa fac asta cat mai repede pt linistitea mea.
va multumesc
Simplu, mergeti la primul notar si bucuros va va indruma !!!
Daca mama dv. mai are frati...cam greu!!!
TRUFIN MARIANA a scris:

Simplu, mergeti la primul notar si bucuros va va indruma !!!
Ar fi tare simplu, daca as dispune de banii
lupalb13 a scris:

Daca mama dv. mai are frati...cam greu!!!

Mama mea, din fericire nu mai are frati.
Ceea ce voiam sa mai spun cum as putea sa-l vad daca nu dispun de banii necesarii pt succesiune, se poate face si in timpul vanzarii? Poate vorbesc prostii, dar nu mai stiu la ce solutii sa ma gandesc.
Stiu ca vreau sa plec cat mai repede din casa pt linistea fam mele car si a copilului meu.
Daca mama dv. a avut frati si acestia la randul lor copii,atunci nu aveti cum sa vindeti!!Deocamdata nu puteti sa vindeti ceea ce nu va apartine!!!!!Mama dv. trebuie sa faca succesiunea si eventual sa vanda!!!!

Alte discuții în legătură

Cum se va face imparteala danares1 danares1 Am urmatoarea situatie in familie : dupa moartea bunicului s-a facut succesiunea 1/4 bunica si 3/4 sora mamei ( toti fratii au renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as avea si eu cateva intrebari.. mama mea este decedata ... MariaAlexandra97 MariaAlexandra97 Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari.. Mama mea este decedata . Mostenirea de pe bunica mea a fost dezbatuta fiind impartita la tatal ei ,fratele si sora ... (vezi toată discuția)
Suntem cinci frați, din care doar doi am avut grijă de mama înainte să moară. cum aș putea face ca aceia pe care nu i-a interesat deloc de ea să nu-și primească partea de moștenire? Oliver1 Oliver1 Bună ziua Tatăl meu a decedat în 2007 iar mama mea 2019 iulie... Acuma noi suntem 5 copii mostenitori la apartament....dupa decesul mamei sau adunat toți ... (vezi toată discuția)