avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale numar registru comertului 2006 si ridicare certificat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

numar registru comertului 2006 si ridicare certificat 2007 refuz finante preluare bilant

ORC a eliberat numar in registru in anul 2006 ( decembrie 22) si certificatul ridicat in 4 ianuarie 2007 , finantele refuza preluare fara solduri 2006, ce se poate face? corectie atribuit fiscal din 2007si eliberat in 2007.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2008
inalia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 15:45, 16 Mai 2008
Nu cred ca are relevanta data la care ati ridicat CUI-ul, ci data inmatricularii in registrul comertului a societatii...DVs. puteati sa ridicati CUI-ul si dupa 3 luni sau oricat timp...Corect ar fi fost sa depuneti bilant si pe 2006.
actele de la ORNC se elibereaza cam intr-o saptamana, ale firmei x au fost depuse pe 22 decembrie si ridicate in 04.01.07, daca tinem cont de 25 dec , sambata, duminica, 1 si 2 ianuarie cum sa-l fi ridicat mai repede? poti fi sigur ca ies actele din prima? pana nu ai certificat nu poti dechide cont bancar, nu poti sa-ti faci stampila etc, pe ce baza legala depun pe 2006 bilantul?

inalia, utilizator
Cu siguranta aveti cheltuielile de constituire, pe care sigur le-ati platit in 2006, daca ati depus actele la registru in 22 decembrie. Ca doar nu v-au facut firma pe datorie cei de la ONRC:D
In plus, o SC dobandeste personalitate juridica de la momentul inregistrarii in RC, moment care este in cazul dvs, dupa cum ati scris, 22 decembrie 2006. Daca exista, trebuie sa depuna bilant.
Diana Persa, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit 2011 alexberi alexberi 1. In august 2010 am infiintat un PFA impozitat la norma de venit. Sunt si salariat la o alta institutie. Astazi am fost la Adm. Financiara pentru a trece la ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare mentiuni YogiA YogiA Buna ziua ! Am depus actele pentru schimbarea sediului social al firmei intr-un alt judet la registrul comertului din raza judetului unde va fi noul ... (vezi toată discuția)