avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... As dori sa stiu ce mai pot face
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

As dori sa stiu ce mai pot face

Buna ziua,
Sunt fosta salariata a unei firmecu punct de lucru in Cta si sediul central in Bucuresti firma care acum se afla in faliment iar eu fiind angajata la
punctul de lucru Constanta. La inchiderea firmei eu ma aflam in concediul post
natal si pre natal cel de 126 de zile ne mai primind de atata timp nici un fel de
salariu am rugamintea de a ma indruma si pe mine ce as putea face pt a-mi recupera banutii.Acest procedeu de lichidare a firmei a durat foarte mult iar noi fiind inalt oras am aflat f greu ce se intampla.Ca atare eu abia acum in decembrie 2010 am facut rost de toate documentele necesare depunerii unei cereri la casmb(mentionez ca eu am nascut in aprilie 2009 si concediile medicale sunt din acea perioada)Acum mergand cu documentele toate la casmb raspunsul lor este urmatorulaca au trecut 60 zile de la data concediilor medicale si nu am facut cerere de revendicare dupa 60 zile nu mi se mai da nici un drept pentru ca asa prevede noua lege.Dar eu cand eram in concediu medical era legea veche oare nu mai exista nici o posibilitate de a-mi incasa banii?
Va multumesc anticipat
Multumesc anticipat.
O zi minunata va doresc.

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina ioana_55 ioana_55 Buna ziua. As dori sa stiu de cate zile de concediu medical (nu de risc) pot beneficia in total in sarcina date de medicul de familie. De asemenea, cate zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume fnuass pentru salariat cu mai multe cim ella-nicolae ella-nicolae Buna ziua, Am o salariata cu 2 contracte de munca. Functia de baza este la o societate si la mine are contract de munca cu timp partial de 2 ore/zi. Este ... (vezi toată discuția)
Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)