avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare sume FNUASS pentru salariat cu mai multe CIM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare sume FNUASS pentru salariat cu mai multe CIM

Buna ziua,

Am o salariata cu 2 contracte de munca. Functia de baza este la o societate si la mine are contract de munca cu timp partial de 2 ore/zi. Este insarcinata si trebuie sa intre in concediu pre-post natal.

1. Cum se procedeaza cu concediile de lauzie si cine le depune la CASMB pentru recuperarea sumelor?

2. Ce documente depune societatea cu CIM partial pentru recuperarea banilor de la FNUASS?

3. Pentru inregistrarea in Revisal, se suspenda CIM in momentul terminarii concediului de 126 zile si inceperii concediului de ingrijire copil (cum se procedeaza in mod normal)?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului de munca in timpul concediului prenatal mioara_tatu mioara_tatu Buna ziua, Sunt in concediu prenatal incepand cu data de 15.06.2011. Colegii mei au primit \" o prima\" sa-i zicem pe care o asteptam si eu. Din pacate nu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim pt concediu de maternitate padicam padicam Buna ziua! Cum se procedeaza in cazul suspendarii cim pt concediu de maternitate? Cu ce data se suspenda? Am un caz si nu stiu ce sa fac. Data suspendarii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, Situatia este asa: In acest moment sunt insarcinata in 33 de saptamani ( data nastere 04 ianuarie). Am un contract de munca cu 8 ore pe perioada ... (vezi toată discuția)