avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantarea 10.000 euro pt tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantarea 10.000 euro pt tineri

Doresc sa stiu daca printre dvs a depus cineva documentatia necesa obtinerii celor 10 mii euro...daca da, va rog, as dori sa cunosc anumite detalii vis a vis de construirea documentatiei si a tuturor pasilor ce trebuiesc facuti ...

cu multumiri,
catalina
Cel mai recent răspuns: robert_11 , utilizator 21:14, 24 Februarie 2011
Da, exista deja cazuri intrucat pe site-uri ([ link extern ] .
Pt mai multe detalii ai ghidul solicitantului aici:
[ link extern ]
Cred ca cel mai bine e sa te consulti cu cei de la AIPPIMM-ul din zona ta.
Stefan
Primul pas este sa-ti faci acel SRL-D. Dupa ce ai toate actele de la ONRC poti completa planul de afaceri de pe site-ul lor.
inarmeaza-te cu rabdare si curaj si apuca-te sa faci SRL-D -ul. La acelasi stadiu sunt si eu, este destul de greu fiind prima afacere de acest gen pentru mine insa vei avea nevoie de un consultant. Iti spun pe pielea mea, nu toate raspunsurile le gasesti pe forum.
Exact. Si eu aplic pentru acesti bani si astept sa-mi iasa actele de la ANAF (declararea sediului social) (dureaza 5 zile lucratoare). rabdare si tutun (daca este cazul). :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru tineri shana_bts shana_bts stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate ... (vezi toată discuția)
Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate mireille_is mireille_is Buna ziua, va rog sa imi oferiti mai multe informatii referitoare la programul guvernamental de a oferi pana la 10.000 euro pentru societati noi ... (vezi toată discuția)