avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare medicala gratuita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare medicala gratuita

De 1 an nu mai am serviciu. Nu am primit nici somaj si niciun fel de ajutor. Sotul meu este pensionar definitiv si i se retin asigurari medicale (5,5 %).
Eu, pot beneficia de gratuitatea actului medical ? In ce fel ? Consultatii, medicamente compensate, spitalizare ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:56, 23 Februarie 2011
Mergeti cu sotul la Casa de Asigurari de Sanatate sa va declare coasigurat al sau.
Scuze, imi trebuie si altceva pe langa cartile de identitate si talonul sotului?
Multumesc
1. Va duceti numai cu cartile de identitate si cu talonul de pensie al sotului.
2. Acolo veti da si o declaratie ca nu aveti venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere si spitalizare va rog raspuns urgent adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Am fost salariata 7 ani fara nicio spitalizare sau concediu medical in aceasta perioada, fara retete compensate sau gratuite. Acum am fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Coasigurarea medicala Florentina Baciu Florentina Baciu Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti intr-o problema. Sotul meu este pensionar gr. III si, de la 1 ianuarie 2011, plateste cota de 5,5% pentru asigurarile de ... (vezi toată discuția)