avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propunere de dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propunere de dezmembrare

Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati Locuiesc intr-un imobil in care locuiesc 5 familii,proprietari,de curand am cumparat de la primarie,(care este proprietarul curtii comune,noi avand contracte de inchiriere pentru curte si gradina) o suprafata de 127mp indiviza din 488.Dupa ce am facut actele la notar,imi spune ca trebuie sa fac iesirea din indiviziune,ca sa pot beneficia de teren.Am luat legatura cu un cadastrist,care mi-a facut propunerea de dezmembrare in 2 loturi.,care ma costa in jur de 700 ron.Acum va rog sa imi spuneti eu ce fac cu aceasta propunere,merg la primarie,dupa care iar la cadastrist,sau la notar,va rog lamuriti-ma care sunt pasii si eventualele costuri care le mai am de facut. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare loturi de teren arvat_t arvat_t Sunt in posesia unui lot de teren intravilan care a fost dezmembrat si intabulat in jud. Bihor(terenul se afla in jud Bihor),eu,proprietarul terenului locuiesc ... (vezi toată discuția)
Procedura cum fac actele la o casa Daniel152 Daniel152 Cum se procedeaza daca intr-o curte traiesc mai multe familii de exemplu 3 si toti sunt frati, mama lor se decide sa le faca acte pe casele lor adica sa ... (vezi toată discuția)