avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Haine in sistem de consignatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Haine in sistem de consignatie

una ziua
Am o propunere de a vinde haine in sistem de consignatie, adica primesc marfa si platesc doar ce vand,iar ce nu, se poate returna.Eu ca si firma de ce cod caen as avea nevoie pentru a vinde in acest sistem,dar sa pot si sa dau mai departe haine altor firme(magazine), adica sa fiu un fel de intermediar. Eu primesc in sistem consignatie,dar si dau mai departe si altor firme/magazine tot in acest fel.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de consignatie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate care executa mobila unicat doreste sa o comercializeze in sistem de consignatie prin ... (vezi toată discuția)
Coduri caen vanzare produse handmade alisamon alisamon Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Activare mai multe coduri caen beasan beasan Buna ziua, As vrea sa deschid un spatiu cu haine import UE si in acelas spatiu sa vand pe 2 coduri: CAEN: 4771: Comert cu amanuntul al imbracamintei, in ... (vezi toată discuția)