avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare chiriasi

am un chirias care nu a mai platit chiria de 6 luni,intretinerea de 9 luni ( pe aceasta am platito eu,pentru ca asociatia ma actiona in instanta),in momentul de fata suntem in proces,dar vad ca justitia este oarba,ne tot amana,vreu sa stiu daca pot sa-i fac debransarea de la utilitati ( curent electric,gaze) fara repercursiuni ulterioare asupra mea.www.avocatnet.ro/images/smil...

multumesc,
Cel mai recent răspuns: VelicuG , utilizator 07:58, 24 Februarie 2011
Puteti sa debransati, sunteti proprietar. Mai puteti incerca si o ordonanta presedentiala pentru evacuare. Merge mai repede.
patrascusimion a scris:

Puteti sa debransati, sunteti proprietar. Mai puteti incerca si o ordonanta presedentiala pentru evacuare. Merge mai repede.

Multumesc,pe ordonanta presedentiala sunt acum in proces si merge foarte greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi silita sa platesc datoria? carmen silva carmen silva buna ziua, am inchiriat o locuinta unei persoane unde ulterior si-a deschis o firma. De curand chiriasul, pentru ca a intrat in incapacitate financiara vrea ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu chiriasi rai platnici dobondigabriela dobondigabriela Buna ziua! In octomrie 2010 am inchiriat un apartament pe baza unui contract de inchiriere cu martor. Din luna mai 2011 chiriasii nu mi-au achitat chiria si au ... (vezi toată discuția)
Evictiune in contractul de vinzare cumpare ionela07 ionela07 buna ziua in anul 2008 am cumparat o casa cu toate utilitatile,in urma cu 2 luni m-am trezit ca sunt debransat de la energia electrica ,tot acum am aflat ca ... (vezi toată discuția)