avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casele de amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casele de amanet

As vrea sa stiu ce reglemetari exista in privinta caselor de amanet. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: blu3fan4ever , utilizator 12:28, 25 Februarie 2011
Veti functiona ca IFN - institutie financiara nebancara. Intai se inregistreaza firma (srl) la registrul comertului, apoi se adreseaza o cerere catre BNR - Banca Nationala a Romaniei in vederea inscrierii in REGISTRUL DE EVIDENTA IFN.
Dar s-a mai discutat despre acest aspect, asa ca merita sa lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc foarte mult! Acum totul este mult mai clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa autorizatie ramy84 ramy84 Buna, stie cineva care este sanctiunea de care este pasibila o institutie financiara nebancara (amanet spre exemplu) care functioneaza fara autorizatie din ... (vezi toată discuția)
Infintare si autorizatii speciale- casa de amanet ContSters69724 ContSters69724 Am nevoie de niste claritati in legatura cu infintarea unui amanet. Stiu procedura de la Registrul Comertului, dar as avea nevoie de lamuriri privind pasii ... (vezi toată discuția)
Rata de schimb valutar ContSters22096 ContSters22096 stie cineva care este actul normativ care reglementeaza acest aspect? o persoana a contractat un credit in euro de la o institutie financiara nebancara. daca ... (vezi toată discuția)