avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Buna ziua,
daca mi-a expirat permisul auto si nu il refac in termen de 1 an ,va trebui sa fac scoala de soferi din nou?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:00, 23 Februarie 2011
Stiam ca doar analizele medicale.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Sorina Tusa, Avocat
Din cate cunosc eu nu trebuie sa dati examenul din nou,ci trebuie doar sa faceti analizele necesare.
Este un drept castigat de dvs printr-un examen care nu v-a fost anulat sau restrans prin nicio hotarare judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Cand mai pot sustine examen in vederea obtinerii permisului? simion_ionut simion_ionut Buna ziua,ma numesc Simion Ionut Valentin sunt din Alexandria /Teleorman.In data de 26-03-2010 ma aflam pe raza orasului Plopeni jud Prahova,am fost surprins ... (vezi toată discuția)