avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inregistrare Unitate Protejata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inregistrare Unitate Protejata

Pe 26.01 a.c. am depus dosarul cu actele necesare inregistrarii unui SRL ca si Unitate Protejata. Conform Art. 6 din Ordinul privind aprobarea Procedurii de autorizare a unitatilor protejate trebuia sa fiu notificata in 10 zile cu privire la neindeplinirea conditiilor de autorizare sau sa primesc autorizarea in termen de 20 de zile.

Avand in vedere faptul ca nu primeam niciun raspuns, am inceput sa dau telefoane. SOC: Directoarea departamentului legal mi-a spus simplu ca termenele nu se respecta si nu are importanta faptul ca au o prevedere legala. Nu stie nimeni cat trebuie sa mai astept pana cineva va binevoi sa isi arunce o privire pe dosar.

Ce ar trebui sa fac in acest caz? Nu vreau sa risc nici sa imi respinga dosarul doar ca sa scape de mine.
Cel mai recent răspuns: Adela.Alexandra , utilizator 10:49, 24 Februarie 2011
Art. 5. Comisia are următoarele atribuţii principale:
b) analizează dosarul depus de solicitant şi întocmeşte în termen de 30 de zile de la data înregistrării dosarului o notă prin care propune preşedintelui Autorităţii acordarea/neacordarea autorizaţiei de funcţionare ca unitate protejată;
Art. 6. 1) În baza notei întocmite de comisie, preşedintele Autorităţii va emite un ordin de autorizare sau, după caz, de neautorizare ca unitate protejată.
(2) În termen de 5 zile lucrătoare de la emiterea ordinului, comisia va comunica răspunsul solicitantului.

Inteleg din alin.1 al art.6 rezulta ca presedintele Autoritatii nu are un anumit termen pentru emiterea ordinului de autorizare/neautorizare. Asa ca va trebui sa aveti rabdare.
Atunci nu se contrazic cele 2 articole din lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examinare pe fond la înregistrare marcã naþionalã monik monik buna ziua, la examinarea de fond la inregistrarea unei marci nationala, OSIM analizeaza numai motivele absolute sau si pe cele relative? multumesc frumos ... (vezi toată discuția)
Dobândire cetãțenie româneasca a unui cetãțean american irina1991 irina1991 Bună seara! Care sunt condițiile în care un cetățean american ar putea primi cetățenie română ? Menționez ca el este casatorit cu o ... (vezi toată discuția)