avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cum pot sa aflu informatii despre un dosar la Tribunal?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cum pot sa aflu informatii despre un dosar la Tribunal?

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot afla informatii despre un dosar de la Tribunal privind procedura insolventei, daca exista un site. Stiu ca in cazul dosarelor de la Judecatorie se pot afla informatii pe site-ul portal.just.ro.
Cel mai recent răspuns: Ioana_Mtn , utilizator 10:56, 24 Februarie 2011
Site-ul pe care l-ati indicat nu mai este actualizat. Accesati www.noulportal.just.ro si aveti acolo posibilitatea de a alege, de pe harta judetul, instanta, selectati tribunal si veti regasi informatiile cautate.
Succes
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)