avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul de crestere copil

Buna - ziua va cer parerea intr-o problema delicata.In perioada septembrie 2008 august 2009 am avut contract pe peroioada determinata la o scoala de stat.Din 11 mai 2009 am intrat in concediul de crestere copil pana in 16 februarie 2011 cand copilul a implinit 2 ani.Intrebarea mea este cine trebuie sa imi completeze in cartea de munca incetare concediului de crestere copil mentionand faptul ca am intrat in posesia deciziei de incetare a concediului de la Agentia de Prestari Sociale Ilfov deoarece pe raza acestu judet locuiesc.Scoala nu imi completeaza cartea de munca pt ca nu mai sunt angajatul lor iar eu am nevoie de ea completata pentru dosarul de somaj.Ca urmare a acestiu lucru s-a pus problema de catre juristul AJOFM ilfov daca ma incadrez in prevederile legii pentru a beneficia de somaj in situatia in care in cartea de muca in data de 11 mai 2009 apar cu contractul de munca suspendat si apoi el in data de 31.08.2009 a incetat nemaipunand la socoteala ca mi s-au gresit datele de intrare in C.I.C. si nu aparea nici articolul de incetare a contractului de munca.Am fost la scoala pentru rectificarile necesare.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : daca este necesara completarea cartii de munca pt dosarul de somaj in cazul meu si dc mi se ia in considerare decizia de incetare la C.I.C - de la I.T.M Ilfov mi s-a comunicat ca dansii se ocupa numai de firme private si deci nu - mi poate opera in carte de munca deoarece am lucrat la o institutie de stat.
Cel mai recent răspuns: antoanella , utilizator 05:16, 25 Februarie 2011
Cerere de reancepere a activitatii nu am facut la 31.08.2009 - atunci a incetat contractul pe durata determinata .In cazul in care as fi dorit ranceperea activitatii ar fi trebuit sa depun dosar la ISJ pentru a mi se elibera decizie de repartizare pe post cu nota de la examenul national din 2008 si asta in cazul in care erau posturi vacante.Cu acea decizie ni se incheie contractul de munca pe durata determinata deoarece postul ocupat este viabil 1 an de zile - fiind rezervat(sau cel putin asa sunt declarate de directori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea cartii de munca florina 82 florina 82 Am fost angajata pe perioada determinata ca si profesor suplinitor calificat,intre 01.09 2008-31.08.2009 (mentionez ca anii anteriori am lucrat tot asa ,deci ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc dupa terminarea somajului ralucasinaia ralucasinaia intrebarea mea este daca pot primi somaj dupa acesti2 ani acordati pt cresterea copilului...m-am angajat in luna aug 2007.in ianuarie 2009 am ramas gravida,iar ... (vezi toată discuția)
Concediu pt crestere si ingrijire copil Carmen Curelea Carmen Curelea Va prezint un caz : Salariatul are cim pe perioada determinata 01.01.2004-31.12.2006. intra in CIC in mai 2006 pa in 15.07.2007 pt. primul copil (atunci ... (vezi toată discuția)